Aktuális

(Frissítve: 2010-01-28)

The Association “Femmes d’Europe” decided to support our efforts with 10.000,- euros. This money will make possible the change to a biological cleaning of the wastewater from the “Petri György” House. This financial donation is the biggest amount we have received ever since we run the Foundation. – Thank You very much.
www.assocfemmesdeurope.org “Femmes D’Europe” http://a1szennyviztisztito.hu wastewater cleaning system.

- Január 2-án megtartottuk az új intézményi épületet házszentelő és névadó ünnepségét. A „Petri György Ház“-ban három rászoruló családnak (max. 12 fő) tudunk átmeneti szállást és gondozást nyújtani. Az elnevezéssel alapítónknak, elhunyt Petri György esperes, hosszú évekig máriakéméndi plébánosnak szeretnénk emléket állítani. Gyuri atya sok éven keresztül kísérte alapítványunk kezdeti lépéseit és szeretetével, egyszerűségével nagy példát mutatott nekünk. Kérjük továbbra is közbenjárását a munkánkban.
- Németországban januárig 3.400,- Euro adományt tudtunk összegyűjteni a remélt 25.000,- ből. Hálás köszönetet mondunk a nagylelkű adományozóknak. Isten fizesse!...
- Továbbra is minden pénzbeli adományt szeretettel fogadunk. Az intézménybővítést követően szükséges elkészíteni az összekötő utat, az iroda- és közösségi ház felújítását meg kell kezdeni, a terepet rendezni, kerítéssel, játszótérrel ellátni.
- Számítunk az adózó magyar állampolgárok SZJA 1% felajánlására. Kérünk mindenkit legyen segítségünkre felajánlásával, valamint ismerősi, baráti körökben kérésünk terjesztésével. Előre is köszönjük! Adószámunk: 18307182-1-02


Védnök:
Réthy Béla

Közismert sportriporter a német televízióból

„Örömmel támogatom a Máriakéméndi Gyertyaláng Gyermekfalu Alapítvány és a németországi támogató egyesület munkáját. Személyesen ismerem a kuratórium képviselőit és csodálva figyelem, hogy ez a kis csapat milyen kevésből tud nagyot alkotni.”
© 2010. Gyertyaláng Alapítvány Máriakéménd - Honlap készítés: Webpozitív