Eddig történt

Családok Átmeneti Otthona Máriakéménd – története.


- 2012 Szeptember 8-án érkezett a segélyszállítmány játszótéri mászókával,csúszdával és sok sok más adománnyal. Köszönjük a kedves adományozóknak, a segítőknek és a fuvarozónak. A fuvarozó kedvezményes fuvardíjjal támogatott:
Tempomat 2000 kft.
H-7150 Bonyhád, Benczúr u. 27.; Telefon:0036/74/453368- 2012 júliusában a “Femmes d’Europe” szervezet adományozott 10.000 Eurót, hogy a Petri György Háznak a szennyvize biológiai módon tisztításra kerüljön és abbamaradhatott a gyakori szippantás és annak a nagy költsége. Ez eddig a legnagyobb támogatás, amiben egyszerre részesülhettünk - Nagyon köszönjük!
A kivitelező költségvetése nem vette figyelembe a helyi homok- és kulekavics árakat, és a kivitelezés földmunkája terjedelmét. Így a támogatás a költségek két harmadát tudta csak fedezni. A hiányzó pénzösszegre nyomatékosan keresünk még támogatókat.
A www.assocfemmesdeurope.org az adományozó szervezet honlapja, a http://a1szennyviztisztito.hu pedig a kivitelező cég honlapja.


Közös foglalkozás a Belga vendégeink vezetésével Fotó: Martine Vincent

2011 március - Intézményünk lakói örömmel vesznek részt a máriakéméndi falunapon

2011 február - Kállai Csilla előadást tart Máriakéménd történelméről

2010 Karácsony - adományozott ajándékokkalEgy nap a pécsi Mecsextrém-parkbanGyalogtúra a gyerekekkelFarsangi ünnepség az otthonban.A „Gyertyaláng Ház“ és az új „Petri György Ház“ névadási ünnepsége, házszentelése.Karácsonyi ünnep 2009-ben.Főzésverseny a faluban.Anyák napja az otthonban.Hat gondozott gyerek keresztelője.Húsvéti ünnepi játékok.Játék és tánc.Fogadás a jubileumi ünnepségen.Köszönet intézményvezetőnknek, Márkusné Oláh Csillának.Egy éves működési jubileumi ünnepség.Első karácsonyi ünnepség 2007.A Gyertyaláng ház közös konyhája induláskor 2007-ben.A Máriakéméndi Gyertyaláng Gyermekfalu Alapítványt a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja.

© 2010-2020. Máriakéméndi Gyertyaláng Gyermekfalu Alapítvány - Honlap készítés: Webpozitív